Chef Oğulcan Beyhan İle Et Pişirme Teknikleri 22 Kasım Pazar 18:30 - 20:30

225,00 ₺
225,00 ₺

Son 8 ürün!

Chef Class serisinin ilk dersini Chef Oğulcan BEYHAN ile en çok merak edilen ve akıllarda soru işareti olan Mutfağın hassas noktası Et Pişirme Tekniklerini işlerken tüm detaylarını en lezzetli şekilde uygulayacak ve sizlerde artık bir Chef edası ile tüm tarifleri yapabileceksiniz.

* Doğru Et Seçimi    * Porsiyonlama    * Pişirme Teknikleri

  • Tütsüleme Tekniği Uygulaması
  • Roast Beef Yapımı 
  • Roast Beef Cuba Sandwiç
  • Ağır Ateşte Pişirilmiş Dana Kaburga & Safranlı Risotto ( Chef Demo )

 

Önemli Bilgiler

* Programlarımız en az 4 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Yapılacak etkinliğin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* The Chef's Company, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Her Satın alınan Program bileti tek kişiliktir.

Yorumlar

Bu ürün için henüz yorum yapılmadı.
(Yalnızca ürünü satın alan kişiler değerlendirme yapabilir.)

Taksit Seçenekleri

Kategoriler